Zamknij
09:08, 18.12.2020

Uczniowie technikum i szkoły branżowej zgłębiają tajniki tradycyjnej kuchni. Zobaczcie jeszcze jedną odsłonę ich pracy! Klasy 1K i TŻ przygotowały kapustę zasmażaną z cebulą i złociste placuszki pietruszkowo jabłkowe.

Uczniowie z radością wrócili na zajęcia, na których w praktyce mogą poznawać tajniki gotowania. 

Klasa 2tż również wprowadziła świąteczny nastrój na zajęcia praktyczne.

Mikołaj - Kuba z reniferkiem Julią i pomocnikami przygotowali pierniczki z karmelem i paszteciki drożdżowe z serem i pieczarkami.

Materiał: ZS CKZ Grubno

Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: [email protected]

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz


Dodaj komentarz

🙂🤣😐🙄😮🙁😥😭
😠😡🤠👍👎❤️🔥💩 Zamknij

Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu e-chelmno.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz