Zamknij
09:08, 18.12.2020

Uczniowie technikum i szkoły branżowej zgłębiają tajniki tradycyjnej kuchni. Zobaczcie jeszcze jedną odsłonę ich pracy! Klasy 1K i TŻ przygotowały kapustę zasmażaną z cebulą i złociste placuszki pietruszkowo jabłkowe.

Uczniowie z radością wrócili na zajęcia, na których w praktyce mogą poznawać tajniki gotowania. 

Klasa 2tż również wprowadziła świąteczny nastrój na zajęcia praktyczne.

Mikołaj - Kuba z reniferkiem Julią i pomocnikami przygotowali pierniczki z karmelem i paszteciki drożdżowe z serem i pieczarkami.

Materiał: ZS CKZ Grubno

Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: [email protected]

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz