Uczniowie Zespołu Szkół CKP w Grubnie wyjechali na warsztaty kulinarne "Ryby, raki i ślimaki" zorganizowane przez prof. Dumanowskiego z UMK i Tomasza Weltera - szefa kuchni hotelu Ikar w Bydgoszczy.
Przepyszne przepisy na hubę miodową jesiotra, raki, ślimaki, ryby z pieca itd. To wszystko odbyło się na Ranczu w Małej Nieszawce koło Torunia. We wszystkich działaniach kucharzy uczestniczyły nasze dziewczyny z Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Praktycznego w Grubnie. Dziękujemy za zaproszenie.
Materiał: ZS CKP
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu e-chelmno.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz