Zamknij

Warsztaty kulinarne "Ryby, raki i ślimaki"

11:33, 31.05.2018 Aktualizacja: 11:38, 31.05.2018
Skomentuj

Uczniowie Zespołu Szkół CKP w Grubnie wyjechali na warsztaty kulinarne "Ryby, raki i ślimaki" zorganizowane przez prof. Dumanowskiego z UMK i Tomasza Weltera - szefa kuchni hotelu Ikar w Bydgoszczy.

Przepyszne przepisy na hubę miodową jesiotra, raki, ślimaki, ryby z pieca itd. To wszystko odbyło się na Ranczu w Małej Nieszawce koło Torunia. We wszystkich działaniach kucharzy uczestniczyły nasze dziewczyny z Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Praktycznego w Grubnie. Dziękujemy za zaproszenie.

 

Materiał: ZS CKP

(J.P)

Co sądzisz na ten temat?

podoba mi się 0
nie podoba mi się 0
śmieszne 0
szokujące 0
przykre 0
wkurzające 0
Nie przegap żadnego newsa, zaobserwuj nas na
GOOGLE NEWS
facebookFacebook
twitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz

0%